laupäev, 27. veebruar 2016

Miks õppida?

Siim Kallas rääkis umbes nii ühel konverentsil:
Informatsioon ei ole teadmised ja teadmine ei ole tarkus. Infot on nii palju ja selles orienteerumine on väsitav ning see info, mille me kätte saame on vaid pealispind. Kui sul aga ei ole teadmisi, siis informatsiooni mõtestamine on võimatu. 
Kallas tõdes, et teadmisi saab koolist ning raamatute lugemisest üksi on vähe. Üks suurimaid oskusi, mille Kallas näiteks ülikoolist sai, oli oskus esitada küsimusi. Küsides õpid sa kahtlusi esitama ja see viib sind edasi. 

neljapäev, 25. veebruar 2016

29. märtsil teatrisse










Esmaspäeval, 29. veebruaril läheme teatrisse. Etendus "Kangelapsed" algab kell 13.00. Oleme 4 tundi koolis ja seejärel läheme kõik (kellel on makstud) koos teatrisse. Etendus kestab 1h 35 min. Palun leppida lastega kokku kojutulek. Võimalusel võib lapsele kaasa anda taskuraha. Selga pidulik riietus. Ujumine jääb loomulikult sel päeval ära.


esmaspäev, 22. veebruar 2016

Üks teistmoodi päev

http://photopeach.com/album/l9e4ws - Täna käisime EV sünnipäevatunnis Linnakodaniku Muuseumis, kus saime teada ajalugu, küpsetasime ise kaerakäkke, valisime presidenti, tegime endale peoriided ja käisime presidendi vastuvõtul. Pärast sõime oma kaerakäkid ka ära. Loodan, et oli tore ja meeleolukas päev.

reede, 19. veebruar 2016

Sõled

Täna tegi iga laps endale sõle ja kaunistas selle rahvusvärvides mustriga. Nii ilusad, et pane kohe päriselt rinda! Mulle meeldis, et enamus lapsi sai aru, mis on muster ja kavandasid toredaid sõlgesid. Lapsed töötasid innuga ja pidasid ka meeles, et lihtsuses peitubki ilu ja võlu. Liiga keerulist ja kirjut pole mõtet teha. Praegu kaunistavad sõled meie klassi akent, aga 24. veebruariks toob laps sõle koju, et see võiks teie kodusid kaunistada.









teisipäev, 16. veebruar 2016

Omatehtud sinimustvalge lill Eesti Vabariigile





Matetalgud

Talgud on see, kui kõik tulevad kaasa ja appi. Meil oli täna õnn kõik koos arvutis matemaatikat harjutada. Osad olid arvutiklassis ja kel oli telefon või tahvelarvuti, need arvutasid klassis. Loodan, et korrutamine sai hulga selgemaks.










Loodusõpetuse tunnis



Reastasime end pikkuse järgi. Homme mõõdame oma pikkused täpselt ära.

neljapäev, 11. veebruar 2016

Valmistusime sõbrapäevaks

Kallid sõbrad, kes te kodudes oma haigust ravite! Olge tublid ja kosuge tõhusalt. Meie siin koolis valmistume sõbrapäevaks. Ootame teid kooli, kui terveks olete saanud.