neljapäev, 12. märts 2015

Aprillikuu toimetamised

Õhus on kevadet ja elu läheb põnevamaks.

21. aprillil toimub meie kooli esimeste klasside looduspäev Viitnal. Kestab see umbes 3 tundi. Kooli juurest viivad meid bussid Viitnale ja toovad ka tagasi. Lapsele läheb see päev maksma koos bussisõiduga 6 eurot. Õppepäev toetab riiklikku õppekava, toimub huvitav õppimine looduses.

22. aprilliks broneerisin piletid nukuteatri etendusele "Nublu". Nukuteater tuleb Rakvere teatrisse - selline soodne võimalus.

Loo peategelane on valkjas, pruunide laikudega koerake Nublu, kes eksib juhuslikult tuletõrjemajja ning temast saab pritsimeeste lemmik ja tubli tuletõrjekoer.
Nukuetenduse käigus osaleb teatripublik tuleohutusõppusel, mida viivad läbi lustakad tuletõrjujad Mustpea (Tarmo Männard) ja Valgemaa (Mihkel Tikerpalu) ning nende tuletõrjekoer Nublu. Õppusega koos jutustavad nad loo sellest, kuidas vapper Nublu nende juurde tuli, vahepeal kaduma läks ja siis jälle õnnelikult tuletõrjemeeskonnaga liitus.
See on kindlasti väga õpetlik lugu. Pilet maksab 8 eurot. Piletid pean välja ostma 8. aprillil.

Juhuslikult sattusid kaks head asja järjestikustele päevadele, aga ehk elame üle. Palun arvestage ka pere aprillikuu eelarve tegemisel siis nende väljaminekutega.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar