pühapäev, 8. veebruar 2015

Mate talgud

Talgute esimene nädal on nüüd seljataga. Ka auhinnaloosi võitjad on selgunud. Väikese Ahvi kategoorias tuli võitjaks Saue Gümnaasiumi 2.A klass Harjumaalt ja Juunior Ahvi kategoorias Kääpa Põhikooli 4. klass Võrumaalt. Klassid võivad valida Taibula mänguasjakauplusest Hide and Seek piraatide lauamängu või Proficube pusle vahel.
Talgulised saavad punkte iga kord, kui nad mängides tähti teenivad. Iga täht võrdub saja punktiga. Peale koolipäeva lõppu, kell 14.00, jagame kogunenud punktisumma mänginud õpilaste arvuga, kuid mitte kunagi väiksema arvuga kui viis. See on meeskonna minimaalne suurus. Nädalaauhind loositakse välja kahes kategoorias kümne enim punkte kogunud meeskonna vahel. Uuel nädalal algab punktiarvestus jälle nullist.
Loodame, et talguliste võistlusvaim veel niipea ei vaibu.

LOODAN, ET KA MEIE KLASSI LASTE VAIM EI VÄSI. PALJU PUNKTE TÕI MEILE KERT, KES KODUS HAIGENA SAI HAIGUST TROTSIDES VÕISTELDA. 

Jätkame hoogsalt ka järgmisel nädalal. Ikka nii: kui tunnid lõppenud, siis ruttu koju talgutele. Nii saabki matemaatika selgeks. Talgutel osalemine võimaldab matet huvitavamalt õppida ja oma mõtlemist arendada.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar