kolmapäev, 31. jaanuar 2018

Haamrid kätte ja tööle

Olen väga tänulik Stiveni isale, kes tõi meile puitmaterjali ja meie saime täna meisterdada ning naelu puusse "toksida". Suur-suur aitäh! Tundus, et haamriga naelale pihta saada polnudki nii lihtne. Aga lõpuks see õnnestus ikka kõigil

 






Võõrkeelsete luuletuste lugemise võistlus


Marko, Marcella, Terle, Teele ja Jan-Martin võistlesid inglise keeles luuletuste lugemises. Kõik lapsed olid väga tublid ja nägid vaeva, et luuletused pähe jääksid. Rakvere linna konkursile läheb RRG-d esindama Jan-Martin. Palju õnne! Hoiame pöialt!

Üllatav ja tore uudis: loen e-kirjast, et ka Teele läheb linnakonkursile. Hurraa!! Tubli.

teisipäev, 16. jaanuar 2018

Meie tublid etlejad


Teele ja Marcella õppisid pähe luuletuse ja ühe jutu ning käisid võistlemas. Maakonna etlejate konkursile pääses edasi Teele. Mõlemad tüdrukud olid tublid ja nägid vaeva, et kõik ilusti pähe jääks ning ilmekalt ette kantud saaks. Palju õnne!

reede, 12. jaanuar 2018

Pähklipureja

18. jaanuaril kell 17.00 sõidame RRG eest Tallinnasse "Pähklipurejat" vaatama. Etendus algab kell 19.00 ja kestab 2 tundi 10 minutit. Tagasi hakkame sõitma umbes kell 21.30. Loodan, et jõuame Rakveresse kell 23.00. Palun leppige kokku, kes tuleb lapsele vastu (aeg hiline). Sõiduraha 7.50 palun saatke lapsega kooli hiljemalt 17. jaanuariks.

Teatrisse selga pidulik riietus. Kaasa võimalusel veidi taskuraha ja sööki/jooki. Vestelge, palun, kodudes teatrikülastusest: käitumine bussis, teatris, kaasinimestega arvestamine. Koos läheme, koos tuleme, keegi ei jookse teatrimajast ise minema, vaid lahkume koos ja bussist teatrisse ka ikka ühiselt. Mõelge, kuhu laps paneb rahakoti, telefoni, riidehoiu numbri (väike kott, lukuga tasku ...).

Loodan, et meid ootab ees tore teatrielamus. http://www.opera.ee/lavastus/pahklipureja/

neljapäev, 4. jaanuar 2018

Pähklipureja


  • Tere!

  • Head uut aastat!

  • Eelmise aasta lõpus leppisime lastega kokku, et läheme "Estonia" teatrisse balletti "Pähklipureja" vaatama. 

  • Broneerisin piletid 18. jaanuariks. Etendus algab kell 19.00 nagu suurtel  inimestel (varasemaid võimalusi polnud).

  • Piletid  pean välja ostma 10. jaanuaril. Pileti hind on 15.50 (sooduspilet).
    Palun 9. jaanuariks tuua pileti raha õpetaja kätte.


  • Ilusat koolivaheaja jätku! Hilja Järv