teisipäev, 22. detsember 2015

reede, 18. detsember 2015

Päkapikud töötavad hoolega


Täna olid meie klassis jälle usinad päkapikud käinud ja klassile sõnamängu toonud. Hakkame seda kindlasti mängima.


Aitäh!

kolmapäev, 16. detsember 2015

Jõulud koolis

http://photopeach.com/album/6kff54 - tore jõulupäev pildis.

Tänane päev algas meie klassis kahe mängutunniga. Lahendasime mõistatusi, mängisime pikka nina ja kellamängu. Siis saabus kiri Jõuluvanalt. Ta teatas, et on meie poole teel ning palus meil ootamise ajal töötubades meisterdada. Lapsed võtsid loosi ja siirdusid töötubadesse, kus meisterdati, kuulati jõulujuttu ja mängiti. Kell 11.00 läksime kõik aulasse, kus gümnaasiumilapsed esitasid meile lustliku luulekava ja siis ...... juhtus see ... kõige tähtsam: tuli JÕULUVANA. Ta küsis meilt mõistatusi, rääkis juttu ja jagas kingitusi. Meie klass laulis ilusa jõululaulu. Kui Jõuluvana oli lahkunud, tantsisime lõbusaid diskotantse.

Pärast diskot jagas päkapikk Hilja klassis  lastele jõuluseiklusi. Lapsed olid tublid ja lugesid kenasti luuletusi. Pärast mängisime veel erinevaid mänge. Vaieldamatuks lemmikuks oli "Silmapilgutamine".

Nõnda elati vanasti

http://photopeach.com/album/nupw3e - muuseumitund sellest, kuidas vanasti elati.

Tunni algul tutvusime linnakodaniku majaga. Seejärel tegime ise võid ja mängisime mänge, mida vanasti mängiti.

esmaspäev, 14. detsember 2015

Teated

16. dets toimub laste jõulupidu. Kooli tuleme kell 8.00. Algul tegutseme-mängime klassis. Kell 10.00 - 11.00 on tegutsemine töötubades. Kell 11.00 algab jõulupidu aulas. Pärast jõulupidu pidutseme veel veidi klassis. Lapsed saavad vabaks umbes kell 13.00. Pikapäevarühma ei toimu.

17. dets kell 11.00 - teatris "Hansuke ja Greteke". Hommikul toimub 2 tundi ja siis läheme otse koolist teatrisse. Teatrietendus kestab umbes 1 tund ja seejärel saavad lapsed kuni 1,5 tundi töötubades tegutseda. Palun leppige kokku, kuidas lapsed koju tulevad: keegi tuleb teatrisse järele, laps läheb ise koju, laps tuleb õpetajaga kooli juurde ja siit otse koju.  Rääkige, palun, kodudes ikka heast käitumisest ka.

reede, 4. detsember 2015

Jõulud jõudsid meie klassi

Ehitud kuusk meie klassis

Pükapikusokk

Päkapikkude kiri meie klassile

Päkapikkude piparkoogid

Kuusk sai püsti pandud. Nüüd on klassis jõululõhna ja -ilu.

Jõuluvalgus




Laada müügi vahetunnid:

8.45- ESIMENE MÜÜMISE VAHETUND
9.40- TEINE MÜÜMISE VAHETUND
10.35-11.05 KOLMAS MÜÜMISE VAHETUND